Massages

Door een massage kun je opnieuw voelend in contact komen met jezelf en met je lichaam. Het kan je helpen ontspannen, kan fysieke klachten verminderen en het kan je veel inzichten geven. Misschien heb je last van chronische klachten, zoals fybromyalgie, terugkerende hoofdpijn of ben je op zoek naar een fijne zwangerschapsmassage. Misschien wil je meer inzicht in wat jouw lichaam je vertelt middels een haptische massage of heb je gewoon behoefte aan een heerlijke ontspanningsmassage. Via onze boekingsmodule kun je snel en eenvoudig zelf een massage boeken op het tijdstip van jouw keuze!


Massage bij fibromyalgie

De massage bij fibromyalgie is een massagevorm welke hoofdpijn en pijn in spieren vermindert, het vermindert ook angst en somberheid en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon!


Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een ondersteuning bij o.a. rugklachten, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem, verminderde bloedcirculatie, verminderde stoelgang en geestelijke en/of emotionele spanningen.


Haptische massage

De haptische lichaamsmassage is een ontmoeting met jezelf zoals jij bent met alle (on)hebbelijkheden waarin je liefdevol bevestigd wordt, zodat het veilig is om te voelen wat gevoeld wil worden. 


Ontspanningsmassage

Heerlijke ontspanningsmassage om jezelf weer op te laden. Kies uit 60 of zelfs 90 minuten.


Hoofdmassage

Energetische hoofdmassage. Een heerlijke ontspannende massage om je hoofd leeg te maken. Vermindert hoofdpijn. Kies uit 30, 60 of 90 minuten.


Energetische voetmassage & de chakra`s

massage langedijk noord scharwoude

Tijdens de energetische voetmassage worden zowel de voeten, als de chakra reflexzones onder de voeten uitgebreid behandeld zodat energie weer kan stromen!


Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken!