Agenda

De agenda van centrum Veelgoeds voor jou op een rij!


19 oktober | Cacao Ceremonie met Erica Nap

Wauw! Erica Nap komt weer terug in Noord Holland. Na een prachtig stembevrijdingsconcert voor het 1 jarig bestaan van Veelgoeds met een hele volle kerk, hebben we Erica nog een keer uitgenodigd om haar licht te laten stralen in de Koogerkerk.

Nu niet met een concert maar met een muzikale cacao ceremonie. De cacao van moeder aarde die het vermogen heeft onze harten te openen. Samen met de muziek en de bezielende leiding van Erica Nap maken we zingend en dansend een reis naar binnen en weer naar buiten. Een rijke en magische middag met stem, dans, zingen, stilte en samen voor een liefdevolle wereld. 

Zorg dat je er bij bent en mis het niet!

Jouw kaartje bestel je via de volgende link: https://eventix.shop/eqc6c7db


24 juni | Kleien en Kletsen met Els

Samen met Els Dekker mooie kommetjes of bekertjes maken met een intentie … Bekertjes voor je ceremonies, rituelen of voor eigen gebruik … met of zonder tekstdecoratie, maar wel met aandacht en gedachtekracht.

We kunnen … afhankelijk van jouw handen… Meerdere bekertjes, schaaltjes en kommen maken, maar natuurlijk is een vrije vorm kleien ook mogelijk, zoals een beeldje of ornamenten voor een hanger!

Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Vergoeding € 45,-
Inclusief: materiaal, koffie, thee en wat lekkers


25 juni | Heksen en Dozen

Op 25 juni starten we met een workshop heksen en dozen. Je maakt in drie ochtenden je eigen ‘heksen doosje’ met daarin kruiden voor een helende thee, een EHBO-smeersel, een smudge stick en zoveel meer. Naast informatie over verschillende kruiden en het maken van de verschillende onderdelen zijn het ook gewoon gezellige ochtenden waarin je met anderen kunt knutselen en verbinden. Tijdens deze ochtenden zullen we ook de nodige aandacht schenken aan rituelen en kun je wellicht de magie proeven.

Alle materialen voor het basis doosje zijn bij de prijs inbegrepen. Wil je de ingrediënten nog aanvullen dan kun je dit tegen kostprijs bij ons aanschaffen.

Datum: de workshop bestaat uit 3 ochtenden:
25 juni; 2 juli en 9 juli 2024
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Vergoeding € 17,50 per ochtend waarbij wij er vanuit gaan dat je alle 3 de ochtenden aanwezig zult zijn.
Inclusief: koffie, thee en wat lekkers


26 juni | Loopbaan Opstellingen

Van werken kun je ook heel erg gelukkig worden. Zit jij op jouw plek? Wanneer je op de juiste plek staat en de dingen kan doen waarvan jij aan gaat, dan is werken licht en luchtig. Ervaar jij dit anders op jouw werk? Dan is het een goed idee om bij deze dagworkshop aan te sluiten!


Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vergoeding € 90,-
Inclusief: lunch, koffie, thee, fruit en wat lekkers gedurende de dag


28 juni | Drumcirkel in het Diepsmeerpark

De berg in het Diepsmeerpark Oudkarspel roept ons al lange tijd. Wij zijn gaan dromen. Droom je met ons mee? We nodigen je uit voor deze magische avond. Kom landen bij het vuur. Neem plaats in de cirkel. Kom verbinden met jezelf en elkaar.

Tijd: 19:00 – 21:30 uur
De avond is vrij toegankelijk


2 juli | Een Cursus in Wonderen

Een Cursus in Wonderen is een prachtig instrument om bij jezelf te onderzoeken, waarom je doet wat je doet en denkt wat je denkt. Bij Veelgoeds combineren wij Een Cursus in Wonderen met Opstellingen, waardoor er een wonderlijk mooie combinatie ontstaat die je kan helpen op je weg naar persoonlijke groei.

Tijd: 14.00- 16:00 uur in de oneven weken.
De vergoeding voor deze middag is € 10,-


4 juli | Opstellingenavond

Wil je kennis maken met systemisch werk en/of je thema uitwerken? Kijken naar verbanden, dynamieken en patronen, zodat deze helder worden waardoor er ruimte kan ontstaan om andere keuzes te maken? Paulien Hartog neemt je deze avond mee met kleine oefeningen en opstellingen.

Tijd: 19:00 – 22:00 uur.
De vergoeding voor deze avond is € 17,50


11 juli | Ont-wikkelavond

Een intervisie avond voor een ieder die minimaal de training systemisch werken basis afgerond heeft en graag wil oefenen met de materie en zich verder wil ont-wikkelen met Paulien als supervisor.

Tijd: 19:30 – 22:00 uur.
De vergoeding voor deze avond is € 17,50


15 juli | Vrouwencirkel

Soms heb je weinig tijd, maar wel behoefte aan verbinding en verdieping om daarna misschien meer rust te ervaren. Samen met vrouwen echt kijken naar wie je nu bent of werkelijk wil zijn.

Stap even uit je drukke leven. Verbind je met de sacred space die we creëren in deze cirkel. Voel de verbinding en geborgenheid van alles wat mag zijn.

Wat mag je van ons verwachten:
Warme bedding, creativiteit, luisterende oren en hart, oefeningen voor zelfreflectie, dans, lekkers en heel veel meer.

Tijd: 19:30- 21:30 uur

Vergoeding voor deze avond is € 15,=


19 juli | Veelgoeds Netwerk Bijeenkomst

Heb jij ook je eigen onderneming en heb je behoefte aan samenwerken of aan uitwisselen van kennis en ervaringen? Sluit dan aan bij de netwerkmiddag op vrijdag 19 juli.

Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Gratis toegankelijk wel graag van te voren aanmelden!


25 juli | Boodschap van het Lichaam

Misschien herken je dat? Je hebt al langere tijd last van fysieke klachten en wat je ook doet, je komt er maar niet vanaf. Of misschien ben je er gewoon benieuwd naar wat maakt dat je altijd zo moe bent, of geregeld hoofdpijn hebt, of waarom je altijd last hebt van je rug of nek of van iets anders.

Tijdens deze workshop gaan we op reis door je lichaam en luisteren naar de boodschap die jouw lichaam voor jou heeft.

Tijd: 13:30 – ca. 16:00 uur.
De vergoeding voor deze middag is € 35,00


28 juli | Singing circle en shamanic sound healing met Miyuki

Singer- songwriter Miyuki komt naar Nederland / Noord Scharwoude.
In de vorm van een listening singing cirkel en shamanic sound healing deelt ze haar muziek op zondag 28 juli. Met haar teksten en verbondenheid, natuur en groei is ze op toer door Nederland en Portugal en zal dit optreden onderdeel zijn van haar toer.

Wil je ook deelnemen geef je dan op via: helinghuis@gmail.com

Tijd: 16:00 – ca. 18:00 uur.
De vergoeding voor deze middag is € 45,- contant te voldoen


3 september | Start training Kom in je Element!

Tijdens deze workshop van 5 ochtenden gaan we per ochtend één element onderzoeken en het invoelen van de daarbij behorende meridianen oefenen. Door inzicht te krijgen in de verschillende elementen en de herkenning van onze eigen processen binnen deze elementen, kunnen we inzicht vergaren in waar onze energie stagneert of te snel stroomt.

Data: 3, 10, 17 & 24 september en 1 oktober 2024
Tijd: 09:30 – 12:00 uur
Vergoeding € 150,-
Inclusief: koffie, thee en wat lekkers


7 september | Start Basistraining Systemisch Werken

Een training van 10 dagen waarin je jouw patronen kan leren ombuigen om vrijer te kunnen leven en waarbij je zelf kan leren opstellen. 

Datum: de training bestaat uit een 5-tal blokken van 2 dagen: 7 & 8 september, 5 & 6 oktober, 2 & 3 november 2024, 4 & 5 januari en 1 & 2 februari 2025
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vergoeding € 890,-
Inclusief: lunch, koffie, thee, fruit en wat lekkers gedurende de dagen


12 & 13 september | Tai Chi Tao

Vanaf september 2024 verzorgt Truus Wedekind een les op de donderdag en op de vrijdagochtend. Tai Chi Tao verlaagt de bloeddruk, de ontspannende en rustige bewegingen hebben een positief effect op de ademhaling en het is heel rustgevend om te doen. Daarnaast zijn het hele fijne oefeningen om te doen voor mensen met fibromyalgie, artritis en multiple sclerose.

Tijd: 09:00 – 10:00 uur
Vergoeding per losse les: € 10,-


2 oktober | Start workshop Spiegelen

Kinderen zijn bij uitstek in staat om je een spiegel voor te houden die je emotioneel flink kan raken. Vooral als je hen het meest nabij staat, bijvoorbeeld als ouders of leerkracht.  Paula Neefjes en Margrete Stoute-Boots laten je stap voor stap ervaren wat de vaak onbegrepen boodschap van een kind is.  Een cursus van 3 ochtenden.

Datum: de workshop bestaat uit 3 ochtenden:
2 oktober; 9 oktober en 23 oktober 2024
Tijd: 09:00 – 12:00 uur
Vergoeding € 120,-
Inclusief: koffie, thee en wat lekkers


28 oktober ǀ Start verdiepende training systemisch werken

Na het afronden van de basistraining neemt Paulien Hartog je o.a. mee in het nieuwe opstellen, intuïtief opstellen en sjamanistisch opstellen.

Data:  de training bestaat uit een 4-tal blokken van 2 dagen op 26 & 27 oktober; 23 & 24 november 2024; 11 & 12 januari en 8 & 9 februari 2025.
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vergoeding € 790,-
Inclusief: lunch, koffie, thee en wat lekkers gedurende de dagen