Agenda

De agenda van centrum Veelgoeds voor jou op een rij!

23 mei | Een Cursus In Wonderen

Een Cursus in Wonderen is een prachtig instrument om bij jezelf te onderzoeken, waarom je doet wat je doet en denkt wat je denkt. Bij Veelgoeds combineren wij Een Cursus in Wonderen met Systemisch Werk, waardoor er een wonderlijk mooie combinatie ontstaat die je kan helpen op je weg naar persoonlijke groei. Deze module is een aanrader voor ieder die beter zicht wil krijgen op het eigen voelen, denken en handelen en is daarnaast een prachtige, laagdrempelige aanvulling op persoonlijk proceswerk.

Tijd: 14.00- 16:30 uur.
De vergoeding voor deze middag is € 10,-


27/28 en 29 mei | Langedijker Kunstroute en meer

Wanneer je meerdere kunstenaars onder één dak wilt bewonderen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor de schildererijen maar voor zoveel meer kun je deze dagen bij Veelgoeds terecht. Waar mag je op rekenen? Kunstige sieraden, schilderijen, muziek, dans, opstellingen, healing en de kunst van aanraken. Tracteer jezelf op een kopje thee of koffie met een huisgemaakt taartje.


31 mei ǀ Choose Again

Met de methodiek van Choose Again ‘het zes stappenproces’ ga je aan het werk om je bewust te maken van de belemmerende kernovertuigingen die jouw leven aansturen en tegenwerken. Deze negatieve overtuigingen ben je gaan geloven en vormen nu nog steeds de basis van de keuzes die je maakt.

Tijd: 14.00- 16:00 uur.
De vergoeding voor deze middag is € 10,-


1 juni | Opstellingenavond

Wil je kennis maken met systemisch werk en/of je thema uitwerken? Kijken naar verbanden, dynamieken en patronen, zodat deze helder worden waardoor er ruimte kan ontstaan om andere keuzes te maken? Paulien Hartog neemt je deze avond mee met kleine oefeningen en opstellingen rondom het thema uitsluiten of uitgesloten worden.

Tijd: 19:00 – 22:00 uur.
De vergoeding voor deze avond is € 17,50


2 juni | Drumcirkel in het park

We ontmoeten elkaar op de berg in het Diepsmeerpark bij Oudkarspel om met elkaar te drummen, verbinden en met het vuur te zijn. Je kunt vrij aansluiten. Neem wel je eigen matje, kussen, deken, drum of ander instrument mee en laat je deze avond meevoeren door het team van Veelgoeds.

Tijd: 19:00 – 21.30 uur.
De toegang voor deze avond is gratis.


3 juni | De Kunst van zacht aanraken

Een workshop waarbij je zelf kunt leren masseren. We leren jou op deze dag om anderen op een fijne, verbindende en ontspannende manier te masseren. Het is een workshop waarbij zowel jij zelf als de ander uitgenodigd wordt om aan te raken en aangeraakt te worden.

Voor wie? Voor een ieder, met en zonder massage ervaring die graag anderen op een laagdrempelige en fijne manier wil masseren/aanraken. 

Maximaal aantal deelnemers voor deze dag is 4.

Tijd: 10:00 – ca.16:00 uur
Vergoeding: € 80,-
Inclusief: lunch, koffie, thee en wat lekkers.


11 juni | Klankschalen

Dompel je deze ochtend onder in het heerlijke, onstpannende en helende bad van de klankschalen.

Tijd: 11:00 – 13:00 uur.
De vergoeding voor deze ochtend is € 25,00 inclusief een kopje verse soep!


14 juni | Dans JeZelf

Om de 2 weken verzorgt Carin Dekker-Commandeur de danslessen van Dans JeZelf. Je gaat dansen op verschillende ritmes en melodieën die het hart raken, een energie boost geven aan ons hele wezen en onze innerlijke kracht versterken.

Tijd: 09:30 – 11:00 uur
Vergoeding per losse les: € 15,-

18 juni | Workshop Kristalenergie

Wil jij kennismaken met de energie van Edelstenen en Mineralen? Wil je weten wat een échte Edelsteen is of waar de kleuren vandaan komen of hoe je zelf je stenen kunt kiezen , reinigen en opladen?

Dit alles en veel meer komt er aan de orde in een gezellige workshop van 2.5 uur, waarin we ons gaan verdiepen in deze materie. Daarnaast zal er een tafel gereed staan met een kleine collectie van de mooiste schatten van Moeder Aarde.

De workshop zal worden verzorgd door Coby de Grijs-Zwagerman van Edelsteencentrum Kristalijn uit Heerhugowaard. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in het werken met “Stenen” in allerlei vormen.

Tijd: 14:00 – 16:30 uur.
De vergoeding voor deze middag is € 17,50


7 t/m 16 juli | Vrouwenfestival Lorelei Zeewolde

Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent. Los van bekende structuren, voorbij logica, twijfel en angst. Verbind je met je ziel, dans je goddelijke passie en laat je schaterende lach klinken. Laten we de wereld veranderen en leiden door vreugde, moed en liefde. Wees een leider van de weg van liefde hier op aarde.

Ook dit jaar is Veelgoeds weer op Lorelei aanwezig! Een mooie gelegenheid om te ont-dekken wat wij allemaal te bieden hebben. Wees welkom om deel te nemen aan één van de vele workshops, voor een 1 op 1 sessie of een heerlijke massage.

Ga voor meer informatie naar: https://www.loreleifestival.nl/ en meld je aan voor een dag, een drie-daagse of, als je niets wilt missen, het hele festival!


29 augustus | Training Spiritualiteit

In deze training neemt Petra je mee langs diverse onderwerpen, zoals: het werken met de chakra’s; het leren zien, horen, voelen en helen; magnetiseren; werken met de aura’s; foto’s en bloemen leren lezen; healings geven aan zowel jezelf en een ander en nog veel meer. 

Tijd: 19:00 – 22:00 uur.
De vergoeding voor deze avond is € 50,- | De hele cyclus van 8 avonden is € 300,-

5 september | Workshop Spiegelen

Wat spiegelt mijn kind mij? 

Trainer en kindertolk Margrete Stoute-Boots laat je stap voor stap ervaren wat de vaak onbegrepen boodschap van je kind is.  Een cursus van 3 avonden.

Datum: de workshop bestaat uit een 3-tal avonden:  05 september, 3 oktober en 31 oktober.
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Vergoeding € 120,-

9 & 10 september | Start Basistraining Systemisch Werken

Een training van 10 dagen waarin je jouw patronen kan leren ombuigen om vrijer te kunnen leven en waarbij je zelf kan leren opstellen. 

Datum: de training bestaat uit een 5-tal blokken van 2 dagen:
9/10 september, 7/8 oktober, 4/5 november 2023, 9/10 december en 6/7 januari 2024.
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vergoeding € 690,-
Inclusief: lunch, koffie, thee en wat lekkers gedurende de dagen


14 September | Tai Chi Tao

Elke donderdagochtend verzorgt Truus Wedekind een les. Tai Chi Tao verlaagt de bloeddruk, de ontspannende en rustige bewegingen hebben een positief effect op de ademhaling en het is heel rustgevend om te doen. Daarnaast zijn het hele fijne oefeningen om te doen voor mensen met fibromyalgie, artritis en multiple sclerose.

Tijd: 09:00 – 10:00 uur
Vergoeding per losse les: € 10,-


20 september | De Taal van het Hart

Laat je op deze dag meevoeren door Margrete Stoute-Boots en leer de taal van de verbindende communicatie. Inclusief een heerlijke lunch. www.al-licht-5.nl

Tijd: 09:00 – 16:00 uur.
Vergoeding voor deze dag € 80.-


23 september ǀ Start Pilot verdiepende training systemisch werken

opstellingen

Na het afronden van de basistraining neemt Paulien Hartog je o.a. mee in het nieuwe opstellen, intuïtief opstellen en sjamanistisch opstellen.

Datum: de training bestaat uit een 4-tal blokken van 2 dagen:
23/24 september, 28/29 oktober, 25/26 november 2023 en 20/21 januari 2024.
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Vergoeding € 590,-
Inclusief: lunch, koffie, thee en wat lekkers gedurende de dagen