Strippenkaart en cadeaubon

Cadeaubon

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor cadeaubonnen? Leuk voor de feestdagen of een speciaal moment of gewoon omdat je weet dat iemand het echt nodig heeft. Onze cadeaubonnen kunnen voor elk gewenst bedrag aangeschaft worden en kunnen gebruikt worden voor alle activiteiten die door Veelgoeds worden aangeboden. 

Rittenkaart

Profiteer van rittenkaart korting! 

Ben je van plan vaker te komen? Dan kan een rittenkaart een slimme keuze zijn. Je kunt kiezen uit een 5-rittenkaart waarbij je 10% korting krijgt of een 10-rittenkaart waarbij je 15% korting krijgt.

De kaart verloopt niet en de behandelingen zijn niet persoonsgebonden. Zo kun je iemand anders van jouw rittenkaart gebruik laten maken. Maak voor hem of haar een afspraak en vermeld wie er voor de behandeling komt. Deel de rittenkaart bijvoorbeeld met je partner of met wie je maar wil. Zo kun je dus ook samen een rittenkaart nemen en dan samen van het voordeel profiteren.

Zoals op alle activiteiten van Veelgoeds zijn ook op de cadeaubonnen en de rittenkaarten de algemene voorwaarden van Veelgoeds van toepassing.

Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op.